Термална Вода и Водорасли – Мощна Комбинация за Красива и Млада Кожа

термална вода

Какво знаем и не знаем за Термалната Вода?

 

Термалната вода е вода, добита от дълбоки извори с висока температура и налягане. Извираща от земните недра с температура между 20 и 63 градуса, без досег до външни замърсители, тя е много по – чиста от минералната вода. Опакова се в стерилна среда, за да се запази уникалния й състав от минерални соли и микроелементи. Подходяща за всеки тип кожа и всяка възраст, химичният й състав е оптимален за човешката кожа. След употребата й кожата попива по – бързо и по – ефективно кремовете, с които я поддържаме. Ситните капчици термална вода хидратират, обновяват и подобряват външния вид на всяка кожа.

 

Кога да ползваме Термална Вода и с какво ще ни е полезна?

 

Термалната вода не е крем, не е тоник, не е и вода, но вече навлиза в ежедневното поддържане на здравата и красива кожа, заради многото си приложения. В различни форуми и блогове за козметика и грим, термалната вода е обявена за отлично средство срещу възпалената и зачервена кожа след козметични процедури, агресивно почистване и ексфолиация. Много момичета я използват главно след бръснене на краката, за да се справят с чувствителната кожа и неприятните усещания. Термалната вода успокоява кожата, ако сте прекалили със слънчевия загар и при ухапване от насекоми. Едно от чудесните й приложения е за освежаване: след спортна тренировка, ако пътувате дълго време или през горещото лято. Продукт, който може да ви даде свежест по всяко време и поддържа кожата ви хидратирана, чиста и защитена. Идеално средство за активни жени, които обичат да се гримират, да спортуват и се борят с досадните пъпчици, с нетрайния грим, бръчките и ужасния прах по улиците.

 

Защо Козметика Белита заложиха на Термалната Вода в новата серия за красива кожа?

 

Belita e беларуска компания за козметика, която има собствен филиал за производство на органични растителни екстракти. Произвеждат се около 100 растителни екстракта. Непрекъснато се въвеждат нови и екологични технологии в производството, продуктите се тестват в европейски лаборатории за качество, търсят се нови суровини за задоволяване на различните нужди на всички клиенти.

На вашето внимание представяме новата серия продукти “Blue Therm“ на базата на Термална Вода с Микросфери от Син Ретинол. Термалната вода се добива от термален източник Raphy Saint Simon, намиращ се във френските Алпи. Уникалният й състав насища кожата с влага, минерали и микроелементи и подобрява нейната структура. Термалната вода е богата на соли, калций, калий, силиций, манган, магнезий, цинк, желязо, мед, йод, натрий, бор, литий, селен и др.

 

АФА – Синьо-Зелените Водорасли от Езерото Кламат

 

Синият Ретинол е екстракт от синьо – зелени водорасли с мощни антиоксидантни и хранителни свойства с произход от езерото Кламат в Америка. Всепризната суперхрана, синьо – зеленото водорасло се усвоява напълно от всеки човешки организъм и е богат естествен  източник на витамини, аминокиселини, минерали, антиоксиданти, ензими, бетакаротин, хлорофил и др. Екстрактът от водораслото, синият ретинол, е капсулиран в микросфери, заради крехката си форма и за пълноценно бавно освобождаване на безценните си съставки и за повишена ефективност и в най – дълбоките слоеве на кожата. Синият ретинол действа без нежелани странични ефекти, изглажда кожата, уплътнява епидермиса и я регенерира като мощно намалява бръчките само след 21 дена. Намалява доказано броя и дълбочината на бръчките с 58 %, благодарение на комплекса Lanablue™ – Aphanizomenon Flos-Aquae Extract ( син ретинол от екстракт от синьо – зелено водорасло ), създаден от Lucas Meyer Cosmetics. Козметика  Белита Ви предлага най – иновативните решения в поддържането на красивата кожа, като ги съчетава със собствено произведени органични екстракти и масла.

 

Разгледайте новата ни серия продукти “ Blue therm “ от Термална Вода с Микросфери от Син Ретинол и изберете най – доброто за своята кожа, защото обичате вашата кожа:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

show