Безболезнена Мезотерапия със Сигурни Резултати след 28 дни

Мезотерапия

Мезотерапията – съвременното решение за удължаване на красотата

Мезотерапията е процедура, при която се инжектират коктейли от синтетични полезни вещества в средния слой на дермата. Избягва се защитната бариера на епидермиса и вида на кожата качествено се подобрява. Хидратирана, подхранена, възстановена и еластична, кожата попълва своите запаси от изчерпани съставки, които намаляват с годините, редуцират се заради вредни навици, хормонална нестабилност, влиянието на вредните UV лъчи и замърсяването на въздуха. Идва време, когато всяка жена се заглежда в себе си и започва да се замисля за изплъзващата й се красота. Често си задаваме въпроса: Дали се грижим пълноценно за своята кожа, за да запазим дълго нейния контур и свежест? Мезотерапията е добро решение, но и процедура, която изисква време, средства и постоянство, които липсват на съвременната забързана жена, която непрекъснато жонглира с работа, семейство и домакинство.

Предлагаме Ви безболезнена Мезотерапия без игли и инжекции, серия от кремове, серуми и пилинги, които да бъдат на разположение в малкото минутки, които имате за себе си.

Колаген и Хиалуронова киселина – златните съставки за младостта на кожата

Колагенът и Хиалуроновата Киселина са незаменими съставки в Мезотерапията.

Колагенът е един от най – важните протеини в човешкото тяло. Съставя около 74 % процента от човешката кожа. Колагеновите нишки са по – силни от стомана, отговарят за здравето на кожата и за обновяването на мъртвите кожни клетки. Когато нишките започнат да намаляват и да се износват, кожата се отпуска, започва да старее и се появяват досадните и грозни бръчки. Колагенът се редуцира с 1,5 % на година след като навършим 25 години. След 40те процесът се засилва до толкова, че половината колаген е напълно изчерпан. Фактори като хормонален дисбаланс, нездравословно хранене и непълноценна хидратация допълнително ускоряват процеса. Специалистите по здравословно хранене съветват да поемаме повече протеини, повече вода и витамин С, за да повлияем положително на производството на колаген в нашата кожа.

Хиалуроновата киселина е вещество, което свързва водните молекули в кожната структура, основен компонент на дермата ( дълбокия слой на нашата кожа ) и главен виновник за здравата кожа. Гладката, плътна, млада и изпъната кожа разчита основно на своя запас от Хиалуронова киселина. Редуцирането й с увеличаване на възрастта дехидратира кожата и влошава нейното състояние.

Изследвания за ползите от серията Мезокоплекс

Белита Козметикс не дава празни обещания. Самочувствието за нашите продукти се дължи на тестовата подготовка и изследванията в престижни лаборатории, които доказват нейното качество. Мезотерапията като процедура вкъщи не е мираж, серията с активен мезокомплекс от високомолекулярна и нискомолекулярна Хиалуронова Киселина, Масла, Аминокиселини и мощни активни вещества ще работи за вашата красота. Според изследванията на испанската високотехнологична лаборатория Infinitec, с десет години опит в изследователската дейност на козметични продукти и биотехнологии, серията Мезокомплекс дава ефективни резултати след ежедневна употреба след 28 дни:

  • намаляват се бръчките
  • повишава се синтеза на колаген 
  • синтезира се еластин 
  • активно подхранване на кожата 
  • увеличава се хидратацията
  • кожата е по – еластична
  • успокоява се и се омекотява

Според френската компания Solliance, създадена през 1994 г. с традиции в областта на развитието и производството на козметика, Хиалуроновата Киселина в серията продукти с активен Мезокомплекс след ежедневна употреба след 28 дни:

  • подобрява еластичността на кожата с 21 %
  • омекотява грапавата кожа и я изглажда с 66 %

Беларуската козметика и има ли почва тя у нас

Скоро в сайта wmtalk.info публикуваха статия за пробива на беларуската козметика на чуждестранните пазари. Успехът на т.нар. “феномен“ според тях, се дължи на ефективната комбинация между дългосрочните традиции в производството на качествена козметика и редица съвременни изследвания и нови технологии. Беларуската козметика се конкурира с пълни темпове на европейския пазар. Традиционно не използва петролни продукти, агресивни активни вещества, синтетични багрила. В сайта още са посочени всички полезни и натурални суровини, които се използват за направата на кремове, шампоани, балсами, серуми и маски: плодове, цветя, листа, кора и корени на растения, мед, козе мляко, вода от термални източници, етерични масла от естествен произход. Козметика на традициите, една от най – екологичните, безопасните и на смайващо достъпна цена. Ако потърсите информация за Беларус, ще откриете, че в туристическите блогове за страната винаги се препоръчва най – горещо да си купите козметика, защото беларуската козметика се слави с отлично качество и ниски цени.

 

Вижте някои от нашите предложения от серия Мезокомплекс:

Дневен Мезо Крем за лице 40+ Интензивно Подмладяване

Дневен Мезо Крем за лице 50+ Комплексно Подмладяване

Нощен Мезо Крем за Лице 40+ Интензивно Подмладяване

Нощен Мезо Крем за Лице 50+ Комплексно Подмладяване

Мезо Серум за Лице 50+ Комплексно Подмладяване

Мезо Маска за лице Интензивно подмладяване

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

show