Натурална козметика Белита започва своето начало през 1988 година със създаването на ЗАО “ВИТЕКС” в Минск,Беларус. През 1989г. заедно с Италианската фирма за козметични продукти “GVF” създават Белита ООД (БЕЛарус-ИТАлия).

Днес СП “Белита” ООД и ЗАО “Витекс”  са признати лидери в производството на домашна козметика, включително професионални продукти за фризьорски и козметични салони, както и продукти за устна хигиена и битова химия за ежедневна употреба.

Предприятията работят с пълен производствен цикъл: от разработването на уникална формулировка на продукта, създаването на дизайн на опаковки, с последващо развитие на продукта в производството, до продажбата на продукти чрез собствена дистрибуторска мрежа от маркови магазини и секции, собствени търговски къщи, генерални дистрибутори и дилъри, работещи както на територията на републиката. Беларус, както и в страните от ОНД и в чужбина.

Продуктите на фирмата са доказали своите качества през годините.

След като ги опиташ веднъж е трудно да не повториш. Така беше и с нас – пробвахме веднъж, но нямаше как да повторим, защото не успяхме да я открием в България. Именно за това решихме да поправим тази грешка и да започнем да внасяме козметика Белита у нас.

Решете се и вие – пробвайте веднъж, а ние сме убедени, че ще повторите!

Основните предимства на Натурална Козметика Белита:

  • В състава на продуктите са включени натурални и растителни компоненти.
  • Екологично чисти суровини.
  • Без агресивни оцветители и ароматизатори.
  • Достъпна цена.
  • Широк асортимент от продукти.
  • Дългогодишен опит.

Все още ли се колебаете? Разгледайте пълната гама от нашите продукти тук.