You are currently viewing Какво е мицеларна вода и кои са ползите от нея?

Какво е мицеларна вода и кои са ползите от нея?

Какво е мицеларна вода?

Това е мек и деликатен почистващ агент, който внимателно премахва замърсяването и остатъците от козметиката от кожата. Действието на мицеларната вода се основава на мицели – малки частици, повърхностноактивни компоненти със специфична структура.

Мицеларната вода днес един от най-модерните и търсени продукти за отстраняването на грим, съчетавайки възможността за внимателно отстраняване на замърсяването и нежното въздействие върху кожата.

Как работи мицеларната вода

Всяка жена, която някога е използвала мицеларна вода, отбелязва колко ефикасно и бързо измива и почиства кожата на лицето и шията от козметика и замърсявания на околната среда. Нейното основно оръжие са вече споменатите мицели: тези молекули на повърхностноактивни вещества, които като магнит привличат всяко замърсяване, като по този начин внимателно почистват кожата.

Плюсове на мицеларната вода:

  • Поради структурата им мицелите се справят с всички видове замърсяване и дори с най-тежкия грим
  • Мицеларната вода е подходяща за ежедневна употреба
  • При почистване на лицето не е нужно отмиване, което е много удобно за пътувания и не само
  • Подходяща е за различни видове кожа
  • Деактивира ефектите на вредните химикали
  • Мицеларната вода е подходяща и за жени с чувствителна кожа: тя не дразни кожата, не я изсушава и не причинява алергични реакции
  • Не съдържа алкохол, сапун и алкал
  • Подходяща за комфортно и ефективно премахване на грим около очите

Избор на качествена мицеларна вода

В сайта Belita.bg ще откриете продукти, с помощта на които нежно и ефективно ще отстраните грим и замърсявания от лицето.

Двуфазна мицеларна вова за премахване на грим с 20 лечебни минерали

Птредлагаме ви тази страхотна мицеларна вода, специално създадена по ново поколение двуфазна формула за необичайно нежно, деликатно и високоефективно почистване на кожата и премахване на грима. Двуфазната мицеларна вода с масла позволява с едно движение без допълнително търкане да почистите кожата от грим и замърсявания. Това не нарушава естествения рН баланс и защитния липиден слой на кожата.

Иновативната формула на продукта се състои от две фази:

Водната фаза съдържа мицели – специални почистващи сфери, които привличат като магнит замърсяванията  от кожата и ги задържат вътре в тях.

Маслената фаза, обогатена с масла от макадамия и маслина, позволява лесно и бързо да се премахва дори водоустойчив грим.

Благодарение на 20-те лечебни минерала от Мъртво море в процеса на почистване, кожата се заздравява, овлажнява, омекотява, подобрява се тонуса и еластичността й.

двуфазна мицеларна вода за сваляне на грим от лицето и кожата около очите
двуфазна мицеларна вода за сваляне на грим от лицето и кожата около очите

 

 

Мицеларна вода за лице и очи 3 в 1

Този продукт е подходящ за лице и зоната около очите, като ефективно премахва грима и всички видове замърсявания, интензивно овлажнява и тонизира.

Ефективната формула на мицеларната вода е предназначена както за общо почистване на кожата от всякакъв тип, включително чувствителна, склонна към дразнене и зачервяване, така и за премахване на грима.

Мицелите улавят всички видове замърсявания, които са се натрупали през деня, и бързо и лесно ги отстраняват от кожата.

Ултра овлажняващ тонизиращ състав от натурален гел от алое вера и хиалуронова киселина се грижи за кожата, уморена от грима и дневния стрес, изпълва я със свежест, сила и здраве, придава нежна руменина и красив блясък.

мицеларна вода за лице и зоната около очите 3 в 1

 

Термална мицеларна вода с микросфери син Ретинол за лице и кожата около очите

Това изключително леко средство се грижи за кожата на етап почистване. Ефективно премахва грима и замърсяванията от кожата на лицето, очите и устните с едно движение, без да причинява дразнене на кожата. Термалната мицеларна вода с микросфери от син ретинол представлява ефективна комбинация от нежно почистване, дълбоко овлажняване и коригираща грижа. Не нарушава естественото рН на кожата. Идеален за почистване на кожата след козметичен пилинг и почистване на кожата.

Термална Мицеларна Вода
Термална Мицеларна Вода

 

Овлажняваща мицеларна вода за лицето и кожата около очите

Тази овлажняваща мицеларна вода със система с продължителен ефект действа в три посоки едновременно, осигурявайки на кожата мигновено усещане за комфорт, свежест и чистота. Формулата с активни мицели напълно разтваря грима и замърсяванията, като лесно и нежно почиства кожата без излишно триене. Съставът е обогатен със специално разработен овлажняващ комплекс HYDRO Power-complex, който насища кожата с влага, тонизира, прави тена ярък, равномерен и сияен.

 

Овлажняваща мицеларна вода за лицето и кожата около очите

 

Мицеларна вода с колаген и ретинол

В основата на формулата са мицели, които като “магнит” моментално привличат замърсяванията, почиствайки перфектно кожата и премахвайки грима без излишно триене. Колагенът от медузи компенсира липсата на собствен колаген и насища с активни вещества против стареене, а синият ретинол стимулира клетъчното обновяване, овлажнява кожата в дълбочина, подобрява тена.

Мицеларна вода с колаген и ретинол
Мицеларна вода с колаген и ретинол