You are currently viewing Защо серумите са изключително полезни за кожата?

Защо серумите са изключително полезни за кожата?

Какво представляват серумите?

Серуми за лице са продукти, предназначени за грижа за кожата с високо съдържание на активни съставки като антиоксиданти, киселини и витамини. Серумът стимулира производството на колаген в кожата и помага за поддържане на правилното ниво на влага. Серумите имат по-лека текстура от кремовете и осигуряват проникване на хранителни вещества в по-дълбоките слоеве на кожата.

Какви са ползите от използването на серуми?

Серуми за лице са предназначени за справяне със специфични проблеми в субепидермалните слоеве на кожата, като старчески петна, свързани с възрастта, недостатъци, промени в цвета на кожата и дълбоки бръчки. Серумите са съществена част от ежедневните грижи, помагат при стареене на кожата и са клинично доказани като изключително ефективни.

Продуктът се нанася върху чиста, тонизирана кожа, като я овлажнява и я прави по-здрава и сияйна. Серумът повишава ефективността на основната грижа и в същото време помага за решаването на специфични естетически проблеми:

 • изглажда бръчките и предотвратява появата на нови;
 • изсветлява;
 • стяга порите, матира;
 • облекчава възпалението;
 • подобрява тена;
 • насърчава активното регенериране на увредените кожни клетки;
 • овлажнява в дълбочина, предотвратява дехидратацията.

В сайта на Belita.bg ще откриете ефикасни серуми, които ще придадат на кожата ви един по-свеж и красив вид.

Хидратиращ серум-концентрат със златни витаминни капсули

Изключително ефективен продукт, който ще възвърне здравето и блясъка на кожата ви. Серумът има овлажняващ, ревитализиращ и антиоксидантен ефект. Също така подобрява устойчивостта, тонуса и еластичността на кожата, придава свежест и блясък.

Уникалната прозрачна серумна формула съдържа златни витаминни капсули, потопени в алое гел, който концентрира цялата изключителна сила на активните компоненти на живия естествен сок от алое вера.

Витамин-овлажняващият комплекс, затворен в капсули, запазва своята ефективност за дълго време. Когато се активират от дозатора, капсулите се спукват. Смесвайки се с алое основата, образуват уникален коктейл от витамини, микроелементи, ензими и други ценни активни вещества, които буквално съживяват кожата.

Биомиметичен Серум-Бустер с колаген и ретинол за лице, шия и деколте с Бото-Ефект

Това е един уникален козметичен продукт с Бото- ефект – алтернатива на “инжекциите за красота”. Серумната формула е базирана на “звездни” компоненти против стареене, които допринасят за активно подмладяване и стягане на кожата, изглаждане и “замразяване” на бръчките.

Основни съставки:

 • Таласинът има подчертан ботанически ефект: насърчава мускулната релаксация и намалява бръчките;
 • Наноретинолът укрепва клетъчната рамка, повишава еластичността и плътността на кожата, изглажда бръчките и изравнява тена;
 • Колагенът от медузи компенсира липсата на собствен колаген, укрепва структурата на кожата, намалява броя и дълбочината на бръчките;
 • Иновативен комплекс от 6 пептида с доказан* ефект против стареене и овлажняване:- Подобрява еластичността на кожата с 46%- Увеличава хидратацията на кожата с 67%.

Витаминен серум за лице

Защо да изберете този продутк?

Той е ултра лек, свеж, идеално съвместим с кожата серум. Един истински концентрат от витаминна енергия за дълбока хидратация и красиво сияние на кожата.
Богатата и в същото време безтегловна текстура съдържа витамин С в оптимална концентрация. Благодарение на стабилизираната си форма остава силно активен за дълго време и прониквайки в кожата, действа особено ефективно:

· Намалява синтеза на меланин, изсветлява и изравнява тена на кожата, прави по-малко забележими лунички, старчески петна и след акне;
· Стимулиране на естественото производство на колаген, значително подобрява еластичността на кожата, предотвратява появата на бръчки;
· Като най-силният антиоксидант, той предпазва кожата от оксидативен стрес и увреждане от свободните радикали.