You are currently viewing Продукти за коса с Репей

Продукти за коса с Репей

Репей – най-доброто средство срещу косопад

Репеят е често срещано растение, което има много полезни свойства не само за организма, но и за косата. Използва се все повече в козметиката, тъй като ползите му са доказани през годините.

Корените, листата и цветовете от растението са били използвани за медицински цели в продължение на много векове. В това няма нищо чудно, защото те, особено корените, съдържат голямо количество ценни етерични масла, танини и минерали, протеини, нишесте, витамини A, C, D, E и група B.

Репеят е известен и като ефективен народен лек за коса. Изключително ефикасни са продукти за коса с Репей, като шампоани, балсами и серуми.

А защо да изберете именно такава продукти за коса с Репей ?

Репеят перфектно подхранва и за кратко време възстановява увредените коси, предотвратява преждевременната загуба и стимулира растежа, укрепва косата по цялата дължина, връща естествения й блясък и я прави гладка, еластична и копринена.

Той се бори и с проблемите на скалпа като пърхот и себорея.

С други думи, козметичните продукти с репей са страхотно средство за борба с косопада и стимулиране на растежа на косата.

В нашия сайт може да откриете специалната серия с продукти с репей, благодарение на които ще имате мечтаната дълга, гъста и красива коса.

Шампоан срещу косопад с Репей супер активен

Изключително ефикасен продукт против косопад с репей, който е специално разработен за активна борба със загубата на коса и стимулира растежа й. Благодарение на неговата засилена формула, косата става много по-здрава, дълга и еластична.

Активни съставки

Екстракт от Репей – средство No.1 срещу косопад. Допринася за израстването на нова коса и заздравява кожата на главата.

DynagenТМ – патентован комплекс, който се състои от хидролизиран протеин. Допринася за укрепването на косата, минимизира нейната загуба, подобрява външния й вид.

Кофеин – удължава живота на луковиците на косата и активно стимулира нейното последващо израстване.

Масло за коса с Репей и Кератин екстра възстановяване

Представяме ви още един страхотен и качествен продукт – масло за коса с репей и Кератин.

След редовна употреба укрепва корените на косата и премахва нейната сухота, предотвратява косопада. Косата възвръща своята жизненост, красив и здрав вид. 

Активни съставки на Масло за коса с Репей и Кератин

Репей – средство No.1 срещу косопад. Допринася за израстването на нова коса и заздравява кожата на главата.

Кератин – естествен структурен протеин – възстановява кожата, запълва повредените участъци, осигурява на косата допълнителна сила.

Серум против косопад с Репей супер активен

Серумът против косопад с репей е допълващо средство за затвърждаване на положителния ефект в борбата срещу загубата на коса. Започва да действа веднага след нанасянето, възвръщайки жизнеността на косата. Интензивната формула на серума подобрява кръвообращението на скалпа, стимулира растежа и укрепва косата. Спреят обгръща косата по цялата й дължина  с тънък защитен филм, изпълвайки я с енергия и блясък.