You are currently viewing Криомезо – ефективна алтернатива на Криотерапията

Криомезо – ефективна алтернатива на Криотерапията

Кожата на лицето ни е непрекъснато открита и подложена на ежедневното агресивно влияние на редица атмосферни фактори като слънце, вятър, прах, дори и вода.

Ето защо редовната грижа за нея е от изключително значение за да бъде тя здрава, красива и подхранена.

Една доста ефективна и нашумяла напоследък процедура, свързана със здравето на кожата, е Криотерапията.

Какво представлява този метод?

Той се базира на лечебната сила на студа и има дългогодишна история. С помощта на ултразвук до кожата достига леден серум, който спомага за подхранване на кожата, премахването на торбичките под очите, както и за изглаждането на бръчките. Терапията е създадена, за да възвърне жизнеността на кожата, да я заздрави и подхрани. Все повече жени избират този метод, за да изглеждат и да се чувстват добре.

Криотерапията успокоява кожата, намалява мастната секреция, предпазва кожата от външно замърсяване и има лифтинг ефект. Особено подходяща е при чувствителна и куперозна кожа.

Какво представлява серията Криомезо Комплекс?

В сайта на Belita.bg може да намерите тази страхотна серия, която по нищо не отстъпва на предимствата от криотерапията и е нейна ефективна алтернатива.

Тази козметична линия ще събуди кожата ви с леко “мразовито” докосване, ще я овлажни в дълбочина и дори ще я подмлади.

Активни Съставки, които са използвани в серията са:

Комплекс Pentavitin – благодарение на него, кожата ви ще е дълбоко овлажнена, а влагата се задържа за 72 часа *. Намалява се лющенето и стягането на кожата, подобрява епидермалната бариера, придава на кожата мек, гладък и лъчезарен вид.

* Ефектът се постига след 1 месец редовна употреба, доказано от швейцарската компания DSM.

Хиалуронова киселина с насочено действие – прониква в дълбоките слоеве на епидермиса, осигурява видим ефект на изглаждане на бръчките, като ги изглажда отвътре. Има ефект, подобен на салонната процедура мезотерапия.

Optim Hyal™ – стимулира синтеза на хиалуронова киселина, възстановява нейния оптималния баланс, увеличава влагата на кожата. Също така, увеличава еластичността и плътността  на кожата, изглажда бръчките и намалява несъвършенствата.

Matrixyl Synthe 6 – биомиметичен пептид, който увеличава синтезата на колаген тип I, III и IV, което води до намаляване на бръчките на челото.

Ето и някои от продуктите, които серията включва:

Мезокрем-бустър Подмладяване и възстановяване овала на лицето 50-60

Страхотният КриоМезо Крем-Бустър е предназначен за дами на 50-60 години, които искат да подмладят и възстановят овала на лицето. Благодарение на страхотните  съставки на продукта, кожата сякаш се пробужда с леко “мразовито” докосване, стимулира синтеза на собствен колаген и хиалуронова киселина. Освен това, изглажда бръчките, стяга контура на лицето, допринася за намаляване на втората брадичка.

cryo мезо крем-бустър 50-60 години овлажнение и възстановяване овала на лицето

Криомаска-хидрогел Ефекта на течните мезоконци

Този ефективен просукт съдържа активни компоненти, които интензивно овлажняват кожата в течение на 72 часа. В допълнение, стимулират синтеза на колаген, осигуряват лифтинг на лицето, допринасят за изглаждането на бръчките.

При използването на продукта се стимулира синтеза на колаген, кожата става по-млада и красива.

криомаска-хидрогел ефекта на течните мезоконци

Мезокрем-бустър Овлажнение и лифтинг овала на лицето 40-50

Кремът е предназначен за интензивно овлажнение и подмладяване на кожата на лицето във възрастова категория 40 – 50 години. Благодарение на оптимално подбраните съставки пробужда кожата с леко “мразовито” докосване. Забавя клетъчното стареене на кожата, намалява бръчките, стяга овала на лицето.

 

cryo мезо крем-бустър овлажнение и лифтинг 40-50 години

 

Мезокрем-филър за лице Овлажнение и изглаждане на бръчките 30-40

Този криомезо крем, който е подходящ както за дневна, така и нощна употреба е предназначен за борба с първите видими признаци на стареене. Благодарение на оптимално подбраните съставки пробужда кожата с леко “мразовито” докосване, преобразява я, запълва бръчките и изглажда повърхността на кожата. Дълбоко овлажнява кожата, тонизира я и я освежава, защитава от вредното действие на свободните радикали.

cryo мезо крем-филър изглаждане на бръчките 30-40години

Всички продукти от серията можете да намерите тук