You are currently viewing Био злато в козметиката

Био злато в козметиката

Използването на био злато в козметиката става все по-популярно и има защо

От древни времена хората са открили, че златото има благоприятен ефект върху състоянието на кожата,. Представителите на кралските династии редовно са си правили луксозни процедури със злато.

Има много ползи за кожата от козметиката с био злато.

Златните йони действат като проводник на лечебни компоненти: витамини, хормони, растителни екстракти. В резултат на това компонентите проникват дълбоко в клетките на кожата, осигурявайки лечебен ефект. Под въздействието на златните йони се засилва регенерацията на клетките, настъпва подмладяване на кожата. Ето защо козметичните продукти със злато са толкова необходими за зрялата, застаряваща кожа.

Представяме ви някои от най-големите ползи на козметиката с био злато:

  • златните йони, в контакт с кожата, я енергизират и стимулират растежа на здрави клетки;
  • златната маска стимулира образуването на колаген и клетките на базалния слой на кожата;
  • с използването на продукти с био злато се постига забележимо повдигане и корекция на овала на лицето;
  • изглаждане се тена на кожата и се изсветляват старчески петна;
  • подобрява се кръвообращението и лимфния поток, поради което се ускоряват процесите на регенерация на увредените епидермални клетки.

Златната маска за лице е една от най-популярните козметични процедури, който се предлага от доказали се козметични, също така в луксозните козметични салони, спа и уелнес центрове, поради отличния си и бърз ефект.

Кремовете, маските за лице и други козметични продукти с био злато, са едно чудесно решение за дамите, които искат да запазят младостта си възможно най-дълго – особено в условия на постоянна липса на сън, преумора и психологически стрес.

Козметичните продукти, съдържащи био злато и растителни екстракти, които предлагаме действат благоприятно на кожата. против стареене. Те предотвратяват образуването на бръчки, забавят процеса на стареене на кожата, борят се със свободните радикали, които влияят неблагоприятно на здравето на кожата.

В сайта Belita.bg ще откриете новата серия с био злато, която ще подхрани кожата ви и ще я направи по-здрава и еластична.

Дневен крем с био злато и хиалурон за лице и шия SPF 20, 60+

Представяме ви уникалния дневен крем с био злато и хиалурон. Той е специално създаден за кожата на възраст над 60 години, като се вземат предвид характеристиките и нуждите й.
Модерната богата формула, базирана на 3 вида хиалуронова киселина, включва био злато, пептиди, ценно масло от жожоба и действа на три нива на епидермиса (горно, средно и дълбоко).

Кремът видимо подобрява вида и състоянието на много зрялата кожа, осигурявайки изразена подмладяващ ефект.

Веднага след нанасяне на крема се забелязва забележим ефект на изглаждане на бръчките и стягане на овала на лицето, който продължава през целия ден.

Дневен крем с био злато и хиалурон за лице и шия SPF 20, 60+

 

Лифтинг крем с био злато и хиалурон за лице и кожата около очите 40+, ден/нощ

Специално създаден за кожата над 40 години, този лифтинг крем с био злато и хиалурон е чудесен подмладяващ продукт.

Ултрамодерната богата формула осигурява на кожата пълноценна цялостна грижа за 24 часа. Това включва дълбока хидратация, подхранване и възстановяване, забавяне на възрастовите промени в различните слоеве на епидермиса, както и мощен и дълготраен стягащ ефект , съпоставим с ефекта от лифтинга със златни нишки.

Лифтинг крем с био злато и хиалурон

 

Околоочен крем с био злато и хиалурон против бръчки, подпухналост и тъмни кръгове 50+

Защо да изберете този продукт?

Модерната формула на този околоочен крем с био злато и хиалурон включва 3 вида хиалуронова киселина и био злато. В допълнение с микроводорасли, масло от ший, сквалан и “умни” комплекси против стареене и изсветляване, има целенасочен ефект върху основните признаци на стареене на кожата. В това число се включват  “пачи крак”, тъмно кръгове, подуване, увисване на горния клепач, трансформиращо нежната кожа около очите всеки ден.
Ефектът от изглаждане на бръчките настъпва моментално и продължава през целия ден благодарение на специалните лифтинг компоненти, които образуват невидим поддържащ микромрежест корсет върху кожата.

Околоочен крем с био злато и хиалурон против бръчки, подпухналост и тъмни кръгове 50+